søndag 9. november 2008

1AK skog til Tavi!

Sesongen ble avsluttet på best tenkelig måte hvor Octavia fikk 1AK skog på Rogalands-prøven. Med dette klarte hun å bli premiert i alle 5 grener (høyfjell, vinter, lavland, skog og apport) i løpet av ett kalenderår. I tillegg fikk "gamlefar" en fin 3AK, hans niende jaktpremie. Tavi har nå oppnådd 1AK høyfjell, 1AK lavland, 1AK skog, 1AK apport og 1AK på utstilling. Gjett om jeg er fornøyd! Hun er også premiert på vinteren og har også oppnådd 1VK med CK på høyfjell. På toppen av det hele har vi også fått til et kombinert-championat i år :-)


Nå er sesongen over for oss og jeg håper jeg får til en jakt-tur med bikkjene til Valle før løpetiden til Tavi kommer. Her er kritikken til Tavi:

"Octavia viser et meget energisk og godt søk i vekslende terreng. Erfaren terrengutnyttelse, god kontakt. Lettført og stillferdig søker. Markerer - justerer seg til fast stand. Villig og presis reis av rugde. R.I.O.S. Utreder og apporterer korrekt. Senere ny stand og nytt komplett fuglearbeid. R.I.O.S. ny erfaren utredning. Fortsetter sitt erfarne søk og tildeles 1pr. AK."

4-4-4-IB-3-4-4

Dommer: Thor Bernard Sagland

3 kommentarer:

Frank Ådne Pedersen sa...

Konge dette her Alex! Vi gratulerer med en kjempe sesong. Stilig at du også tar deg tid til å lufte gamlefar :-)

Alexander Kristiansen sa...

Takk for det Frank! Veldig gøy at Aron fikk seg en premie, når gammel sirkushest lukter sagmugg osv. :-)

Anonym sa...

Hei Alex! Lenge sia vi har snakkes! Må bare gratulere deg med enormt gode resultater i år på flere hunder! Skulle nesten tru det var en pointer du hadde:)! he-he.. Skikkelig moro! Husker deg og Tavi i unghund på Hovden for mange år sia.. det har vært en enorm framgang! Moro med Indi også! Hugser endå så moro eg hadde med å holde deg på pinebenken før ho fekk 1. AK på Hovden! Men til vinteren kommer Tøffa og Edo på banen, så bare vent:)! Nok ein gong, GRATULERE!!

Jegernytt