onsdag 5. august 2009

Rypesteggens AOA Lexie Best in Show!


Odd Helge Løvseth er en mann som står på med bikkjene sine. I vinter fikk han 2UK på strihårtispa Vierma og i løpet av sommeren så har han fått henne fullcertet. Ikke nok med det, han har også stilt Lexie på valpeshow og ble Best in Show! Gratulerer så mye til både Odd, Vierma og Lexie, det blir veldig spennende å følge denne svært så aktive gjengen videre fremover.

Her er rapporten fra Odd:

"Her kommer en liten rapport fra Tretten. I går var jeg i Folldal på utstilling med Vierma og Lexie. Vierma fikk sitt tredje cert og er nå fullcertet. Hun ble også beste jaktpremierte strihår. Lexie gikk like godt hen og vant valpeshowet i konkurranse med mye eldre valper. Der har du en juvel, sa Nymark til meg etterpå! Jeg finner dessverre ikke igjen kritikkskjemaet hennes, men det var kun positive kommentarer. Det blir spennende å følge utviklingen til Lexie!
Ellers har vi vært en tur til Anders Landin. Dette ble en meget lærerik affære både for to- og firbeinte. Anders var meget begeistret for Lexie. En utsøkt trevlig valp syntes han. Så er det opp til far å følge opp rådene så godt han kan. Vi går en spennende høst i møte!

Odd"

Ingen kommentarer:

Jegernytt