søndag 28. august 2011

Toppformen i anmarsj


Det ble dessverre ingen premie på Cola, Ocho og Bodie i Sirdal. Fuglebestanden må ta mye av skylden for det. Aldri har jeg gått på jaktprøve uten å se en eneste fugl. Neste helg har vi meldt på bikkjene i Sjodalen, men Gudbrandsdal Fuglehundklubb har klart å ikke registrere påmelding vår, selv om den ble gjort godt innenfor fristen. Prøvelederen har sagt han vil gjøre alt for å få oss inn, så vi får krysse fingrene for at det ordner seg. Langt å kjøre 16 timer t/r for å stå på venteliste...

Men vi kan ihvertfall glede oss over at bikkjene har gått godt i Sirdal, sjelden det blir delt ut 6 i jaktlyst og fart til en vorsteher...Her er kritikkene:

Rypsteggens AOA Bodie:

"Bodie starter i meget stor fart, fin stil og aksjon. Går et utmerket søk med terrengdekning og format av beste merke. Virker å være lettført. Kom dessverre ikke for fugl."

Slipptid 70 minutt. Karakterer: 6 - 6 - 6 - 4 - 4 - 4

Rypesteggens AOA Ocho:

"I motvind og åpen biotop avsøker Ocho anvist terreng med høy intensitet, meget stor fart, kraftfull aksjon. Noe lav hodeføring. Dekker terrenget utmerket i bredde og med utmerket fremdrift. Makker støkker fugl. Senere bekrefter Ocho sitt meget gode søksopplegg. Makker støkker fugl. Fortsetter dagen ut sitt meget gode søk uten å lykkes i fugl."

Slipptid 72 minutt. Karakterer 5 - 5 - 6 - 4 - 4 - 4

Ingen kommentarer:

Jegernytt