fredag 27. juli 2012

Huff og huff som tiden går!

Hei folkens!

Skal si tiden flyr og det er altfor lenge siden bloggen ble oppdatert. Lille Erik ble født 1. mars og aktivitetsnivået mitt har vært litt lavere i vinter. Men det har bare godt å være mer hjemme med familien og den lille hjerteknuseren :-) I tillegg har jeg hatt 4 uker pappaperm i Spania. Vips, og så plutselig er det sesongstart om noen dager!!!


2. august starter sesongen for i år med rypetaksering i Valle. Det blir noen travle dager for både to- og firbeinte, spesielt undertegnede som har kost seg med altfor mye god mat det siste halvåret. Men nå har tiden kommet til å komme seg opp av sofaen og atter traske bakke opp og ned i Setesdal, det er ikke akkurat panneflatt der inne. Om noen uker er formen forhåpentligvis mye bedre :-)

Sesongen starter også i år på Hovden. Der skal vi bo sammen med Karen Lønn, Hege Hansen og Kjetil Kristiansen. Det blir mange gode bikkjer i huset og jeg blir overrasket om vi ikke får noen premier :-)  Jeg får æren av å starte hele 3 bikkjer i VK på fredagen; Cola, Tavi og Bodie. På lørdagen starter jeg på dommerutdannelsen min og går som settedommer. Karen tar over stafettpinnen og stiller eventuelle bikkjer som kommer til finalen. På søndagen skal jeg stille Rypesteggens Max som har bodd en tid hos meg i det siste. Hvordan det går har jeg ingen anelse om!!

Etter Hovden er det Sirdal etter omtrent samme opplegg og etter Sirdal har jeg ikke lagt noen konkrete planer. Men det blir nok minst en tredje prøve, kanskje en fjerde også hvis vi er i siget.

Håper alt står bra til med både A- og B- kull. Det blir spesielt spennende å se om noen fra B-kullet skal stille på prøve i høst. Har kontakt med flere i kullet som har planer om å stille så dette blir veldig spenennde :-)

Regner med at det snart kommer rapport og mange bilder fra høstens rypetaksering!

Alt vel!

Alexander

Ingen kommentarer:

Jegernytt