tirsdag 13. mai 2008

Skuffende vintersesong


Selv om det har blitt mange dager i fjellet og mange nye fuglearbeid på "kontoen" til Tavi, har det blitt heller magert på premiefronten. En 3AK på Andøya er hele beholdnignen, noe som er langt under forventningene.

Vi har startet 2 ganger i VK, den aller første starten til Tavi forbigår vi raskt i stillhet, mens den andre starten var langt mer positiv. I Exit Cup på Andøya lå hun som nummer syv etter første runde, men det holdt dessverre ikke helt inn. Vi avsluttet sesongen med 2 AK-starter i Storlidalen hvor jeg syns Tavi gikk knalbra, men heller ikke her lyktes vi.

Derimot har vi hatt 2 fantastiske turer til Valle, en i januar og en helt på tampen av sesongen. Der har Tavi vist seg som en eminent vilt-finner og funnet mer fugl enn alle de andre hundene som var med tilsammen. Ikke en ramp, knapt en støkk og veldig enkel å stoppe i fugl. Søksmessig har det vært bra, det har blitt noe leting etter henne, men hun går aldri ut av hånd.

Forventningene til høsten er også høye. Målsetningen er en VK-premie eller en 1AK høyfjell, samt 1AK skog. Så er det bare å pine seg igjennom 3 lange sommer-måneder før sesongen starter igjen med rype-telling i begynnelsen av august...

Ingen kommentarer:

Jegernytt