mandag 8. september 2008

1UK høyfjell til Phønix!!

Under helgens høyfjellsprøve klinket Kjetil Kristiansen og KV Haugtuns Phønix til med 1UK og dermed er Derby-biletten sikret! Phønix har vist faretruende stigning med 3UK i Raggsteindalen, 2UK i Sirdal og altså nå 1UK på Hovden. Vanvittig imponerende og vi gratulerer på det aller hjerteligste!
Som om ikke det var nok stiilte de på startstreken søndag morgen, når champagne og sigar på Hovden Badeland frister mer enn å traske rundt i fjellheimen nok en gang. Men de kan selvfølgelig ikke holde seg borte fra fjellet og fikser seg en super 2UK og Phønix fjerde jaktpremie denne høsten! For en ekvipasje!

Vi fikk gå i et terreng som var godt besatt med fugl og enda bedre, vi hadde en fantastisk dommer i Per Sandanger som virkelig ville gi alle premie og som ikke utsatte oss for den litt kjedelige søndags-dømmingen som av og til forekommer. Yoko til Bjørg og John sikret seg sin 6 og 7'ende jaktpremie med 2UK + 3UK på Hovden - en stor gratulasjon til dem også! På bildet under skaffer Phønix Kjetil en flott 2UK på Hovden.

Hovden 05.09.2008

"Går ut i eit meget godt søk i stort fint søk, lett fin stil og god terreng-dekning og god kontakt. Fortset meget godt, men dabber av siste halvdel av slippet. Fortset i tredje slipp særdeles godt søk, får ein stand utan resultat. Seinare stand. Går villig på i fleire etappar og er heilt roleg i oppflukt og skudd. Utreder godt. Ein særs god hund som me vel å gje topp premie om han slapper av litt i andre slipp. 1. premie UK."

Tallkarakterer: 5-5-5-6-4-4-4

Dommer: Kjell Fuglestad

Ingen kommentarer:

Jegernytt