søndag 28. september 2008

Det ble 5 ryper...

Det ble totalt 5 ryper på helgens jakt-tur til Valle, et helt greit resultat sett ut ifra de sjansene vi hadde. Heldigvis fikk de fleste rypene fly videre slik at de kan produsere enda mer fugl neste vår. Jeg regner med at den verste jaktingen har gitt seg nå og det er mer enn nok fugl i terrenget til å holde fast på den bærekraftige stammen. Siri var også med og fikk oppleve flotte stander og mange oppflukter, men det ble nok bare noen flere hull i ozon-laget for hennes del. Hun fikk ihvertfall oppleve hvilken eminent viltfinner Tavi er. Alle 5 fuglene ble felt for henne, tross i at hun hver dag delte på sin slipptid med Indie eller Yoko.

Hele firerbanden ble overraskende nok samlet denne helgen også. Bjørg og John tok turen opp for å jakte litt, eller var det for å feste litt? De klarte til og med å lokke Siri utpå glattisen og etterhvert som glassene ble for små for henne å fylle opp, gikk det like greit å drikke rett fra flasken. Formen var ikke like god dagen derpå, for å si det sånn... Kjetil kom direkte fra Norsk Derby og snublet seg innover i terrenget med hodelykt i halv-ett tiden. Han ble møtt av et relativt festlig lag som hadde "fyrt" i hytta hele kvelden.

Siri fikk oppleve fjellet fra sin beste side, vi hadde ingenting regn under hele helgen og fikk blant annet en fantastisk opplevelse med å se en reinsdyrflokk på et par hundre dyr på kloss hold.

Siri foran stølen med Tavi, Indie og Aron.

Ingen kommentarer:

Jegernytt