søndag 2. november 2008

2AK til Octavia på Forus!

Kjetil Kristiansen førte Tavi til en super 2AK på helgens lavlandsprøve på Forus. Kjetil har ført Tavi for meg før i år hvor han fikk 1AK høyfjell. Kjetil har faktisk 100% premiering på Tavi og kanskje jeg skulle la han bli fører for henne fast? Sammen med sine egne premier i høst, bla. med 1UK og 2UK, har han hatt en utrolig bra sesong. Gratulerer så mye Kjetil og tusen takk for hjelpen!

Kjetil har 2 unghunder som det blir spennende å følge utover vinteren, Phønix og Vega. Phønix har som nevnt fått både 1UK og 2UK høyfjell i høst. Vega, som er halvsøsteren til Tavi, har vist veldig gode tendenser på trening, men har ikke vært helt klar for prøvestart. Fortsetter Kjetil like bra som han har gjort i høst har han mye godt i vente.

Med helgens resultat klatrer Tavi til en forløpig 8. plass i Norsk Vorstehund Cup. Dvs. at i år er det bare 7 vorstehere som har bedre resultater enn henne. Hvis en bare ser på korthår-resultatene er hun nr. 5 i landet.

Tavi er nå premiert på vinter, høyfjell, lavland og apport. Til helgen kommer sannsynligvis årets siste jaktprøve, skogsfuglprøve på Helleland. Blir hun premiert der har hun oppnådd premie i alle 5 grener i løpet av ett år.

2 kommentarer:

Kjetil Kristiansen sa...

Kjenner du igjen cap'sen. 1 premie caps. 2-3 færre støkk idag, så hadde vi vært nære. Uansett er det gøy å føre Tavi. Hun er ærlig og jobber meget godt :-)

Frank Ådne Pedersen sa...

Du Kjetil, Æ skulle hatt en 1 AK på ho Uma i februar. You fix? ;-)
(Lover å dressere i vinter)

Jegernytt