tirsdag 31. mars 2009

Mye har skjedd den siste tiden...

Det har vært travelt og ikke like mye tid til å oppdatere bloggen. Her kommer en liten oppsummering. Karen Lønn og samboer har vært på besøk, likeså Tor Bjarte Berge med familie. Her følger noen bilder fra det koselige besøket. Kjekt at også Karen og Tor Bjarte fikk treffe hverandre.

Tor Bjarte Berge med en av valpene, han skal ha hannhund.

To av guttene til Tor Bjarte

Kona Jorunn med valp og de to eldste guttene

Minstegutten til Tor Bjarte syntes det var stas med valp :-)

Karen var på besøk for andre gang og begynner etterhvert å få noen favoritter

Vi har også begynt å gi valpene tilleggsføde. Det er ikke akkurat fast føde, heller er enrgirik suppe for å venne dem til noe annet enn morsmelk. De trenger også litt mer enn det tispa kan gi dem. De slurper i seg på liv og lyst og dytter søskenet sitt til side om de får sjansen. De minste får slippe til først, så de ikke blir skubbet bort av de andre. Vi har veid valpene og alle har samme kurve i forhold til forrige veiing. Ocho er desidert minst, men er frisk og rask.. Quatra og Settimo er også små. Litt overraskende at Trine nå er størst i kullet, jeg tror neppe det kommer til å holde seg, det er sjelden at tispene er størst.

Her får valpene "fast føde" for første gang

Idag - 31. mars - feiret vi fødselsdagen til Kristoffer. Hele avdelingen fra Kålormen kom for å feire, totalt 20 barn inkludert våre egne to. Siri tok med 4 valper i en skattekiste og samlet ungeflokken i ring rundt kisten. Spenningen var stor da lokket ble åpnet og fire litt forskremte valpefjes kikket rundt seg. Ungene syntes det var veldig stas og alle som ville fikk holde valpene etter tur.

Spenningen var til å ta og føle på når skattekisten ble åpnet

Emma var veldig flink til å holde valpen

Even var også veldig flink

Her er det Julie som trygt holder en valp


Valpene får litt å bryne seg på, men jeg syns det er viktig å ikke beskytte dem for mye. Dessuten var ungene veldig flinke til å sitte rolig og prate lavt. Vel, det var alt for denne gang, folkens :-)


Ingen kommentarer:

Jegernytt