fredag 3. april 2009

Vekstdiagram oppdatert 3. april

Nå er vekstdiagrammet oppdatert igjen. Det ser ut som feltet har spredd seg litt og at vi kan se et mønster i dataene.

Etter å ha ligget ca. midt i feltet har tre hunder utmerket seg og ligger på toppen i vekstdiagrammet. Det er tispa Trine, som faktisk har vært størst ved de to siste veiingene, og de to hannhundene Nueve og Seis.

Duo var lenge størst, men har etterhvert nesten kopiert vekstkurven til Cinco og Uno. Disse tre hannhundene ligger like bak de tre største hundene og ser ut til å følge hverandre i utviklingen. Uno har utmerket seg med størst utforskertrang og er den som ikke er redd for å ta en tur bort ifra de andre valpene. Denne valpen tror jeg passer til en valpekjøper med lang erfaring. Kan bli en hund som går hardt og som muligens må dresseres grundig.

Etter der kommer Quattra som er tispe og Settimo som er hannhund. Settimo hadde en litt rar utvikling i forhold til forrige veiing, men det er ikke alltid like lett å veie dem nøyaktig når de hopper rundt på vekten. Quattra har utmerket seg med sterk byttetrang og hogger villig tak i lekedyr og lignendes. Kan bli en god apportør. Seis liker også godt å bære på ting han finner.

Ocho var minst fra starten av og er fortsatt minst. Hun er den minste i kullet og sannsynligheten er stor for at hun blir den minste.

Alle er sunne og friske. Veldig aktive. De er veldig glad i folk og kryper opp i fanget til alle som har et fang å tilby. Er ikke redde eller skvettne. De leker med hverandre, lekeslåss, bjeffer og knurrer litt. Piper når de vil ut eller inn av kasse. Sover i en klynge :-)

Ingen kommentarer:

Jegernytt