mandag 27. april 2009

Nå er de fine dagene snart over...


Det har vært travle tider på jobben med mye reising, overtid og jobbing til og med i helgene. Det betyr ikke at valpene ikke har hatt det godt. Siri har tatt seg godt av dem når jeg har vært borte og vi har hatt mye besøk, ofte av småbarnsfamilier. Været har vært usedvanlig fint den siste tiden og de har vært mye ute i hagen, ofte i flere timer, helt til de utmattet har lagt seg i en klynge og tatt seg en blund isammen.
Forresten så er vekstdiagrammet endelig oppdatert igjen.

De har blitt veldig aktive i det siste og det har vært en jobb å holde orden på alle valpene. Flere ganger stikker de over til naboen og vi må telle dem med jevne mellomrom for å sikre oss at vi har kontroll over alle sammen. Utviklingen har vært rivende og de galopperer avgårde i høy fart - og vil slettes ikke komme når vi plystrer på dem. I det siste har vi rigget til lekehytta vår og der har de det fint.

Eirin og Hege henter henholdsvis Settimo og Trine på onsdag. Tor Bjarte henter Uno på torsdag og da kommer også Torhild og henter sin egen Duo og Quatra til Odd Helge. Karen henter nok også sin egen Seis denne uken. Da er det bare igjen to valper som skal til Morten og Espen i Kristiansand. De hentes noe senere enn de andre - sannsynligvis 10. mai.
Kjøpekontrakten jeg kommer til å benytte er NKK's standardkontrakt som dere kan lese her: http://www.nkk.no/nkk/public/getAttachment?ATTACHMENT_ID=1273&ARTICLE_ID=1086684462767.

Ved testikkelfeil etter 18 mnd. refunderes 1000 kroner. Valpene vaksineres på tirsdag, da er de på dagen 8 uker. Vaksineringskort legges ved, kjøpekontrakt, jaktfilmer (flere har allerede fått) og 5 kilo Eukanuba valpefor. Samt forhåpentligvis prima gemytt, mye jaktvett og lett dresserbarhet. Kommer til å legge ut komplett liste med valpekjøperene etter henting med adresse og mobiltelefonnummer.
Da er det bare for oss å kose oss de få dagene vi har igjen med valpene, det kommer til å bli tomt og trist når de forlater oss, men slik er det jo bare. En liten trøst er det jo at de alle kommer til flotte, trygge og snille mennesker som jeg er helt sikker på kommer til å ta godt vare på dem.

Ingen kommentarer:

Jegernytt