mandag 23. mars 2009

Oppdatert vektdiagram (nå med selve diagrammet også)

Det har vært en travel uke med "Ekstrem oppussing" på programmet. Siri har vært i Las Vegas en uke og med hjelp av svigerfar, Kjetil, John og Bjørg ble nytt golv lagt på gulvet og nytt klesskap satt opp. Skapet kom i tusen deler fra IKEA og det var rett før John gikk hjem når vi åpnet pakken. Mot bedre viten ble han værende og vi fikk det opp til slutt. Nok om det.

Valpene spiser og sover. De har begynt å kikke seg rundt omkring, sitter, klør seg bak øret, noen bjeffer og kjefter til og med. De har også så smått begynt å gå og her om dagen var Uno den første ut av den laveste valpekassen når jeg kom for å kikke til dem. Hadde rett og slett gått seg en liten tur.

Vi har veid valpene påny. Ocho har vokst litt lite, mens Nueuve må nesten ha ligget konstant på puppen den siste uken. Vi får sørge for å rydde plass til lille Ocho de kommende dagene så hun legger litt mer på seg. Octavia klarer seg fint og har sluppet litt opp vaktbikkje-rollen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

ÅÅ det kribler i magen etter å få se de snart:) Synd jeg bor litt lenger unna enn en times kjøring.. hehe ellers hadde jeg nok kommet flere ganger..:)

Karen sa...

så søt, gleder meg til å se dem igjen nå når det er litt mer liv i dem.

Frank Ådne Pedersen sa...

Hallå. Ser bra ut dette Alex ;-) Gleder oss til å følge vofsene videre fremover. Når det gjelder IKEA så kunne du ha ringt meg. Etter at vi flyttet til Mandal har jeg skrudd ca 0,75 tonn med flatpakket IKEA-godis ;-) (svart belte tror jeg det heter)

Jegernytt