torsdag 28. mai 2009

Lexie's gode liv

Jeg har fått flere hyggelige tilbakemeldinger fra Odd som er veldig flink til å fortelle om hvordan det går med Lexie. Han har også sendt meg flere flotte bilder som dere kan se under. Det er ingen tvil om at Lexie nyter det gode liv og får være masse ute i naturen. Det blir spennende å følge Odd og Lexie i tiden fremover.

"Hei Alexander!
Sender noen bilder fra en flott tur vi hadde i dag. Lexie går det forøvrig aldeles utmerket med! Forserte luka i hundehuset uten å blunke.
Kliver opp på liggeplassen ved å bruke gjerdet på innsiden av plattingen :-). Krysser store bekker, 3-4 meter brede så vannet fosser om bringen. 17. mai passerte musikkforeninga for full musikk 2m fra henne, hun lå og nappa gress, løfta ikke hodet en gang :-). Er rolig om natta. Glad i å kjøre bil, sovner inntil Vierma :-). Bruker nesa MYE ute i terrenget. (Så forresten flyvedyktige storfuglkyllinger i går.) Hadde en flott opplevelse i fjellet i dag. Fotograferte rev og rein fra samme plass :-). Og den rådyrbukken var STOR! Sekstagger."Ingen kommentarer:

Jegernytt