tirsdag 9. juni 2009

Rapport fra Nero

Også Nero reiste til Kristiansand og der er han nærmeste nabo til Max. Litt morsomt at Morten valgte dette navnet siden jeg hadde en (vill) engelsksetter som hette Nero. Her er forteller Morten hvordan det går mer Nero:"Hei!

Her kommer en hilsen fra Nero og familien hans. Skal si den første måneden med valp i huset har gått fort! Nero har absolutt blitt som en del av familien, og beriket livene våre med sin entusiasme og lekenhet. Det var en stor omveltning den første tiden, med mye fokus på renslighet (vi brukte noen ruller med tørkepapir). Det har gått seg fint til, nå er det kun unntaksvis at det tisses inne.

Vi har heldigvis hatt masse fint vær, og har vært masse ute! Vi har for eksempel gått i skogen, badet i skogsvann, vært på båttur, vært på fjellet, lekt masse i hagen, og øvd på å gå i bånd.
Nero er en allsidig og tillitsfull hund. Han er veldig kosete og glad i å være sammen med resten av "flokken". Veldig gøy å se hvor raskt han ar lært seg å sitte, innkalling etc, blir spennende å se når vi begynner med mer ordentlig trening.

Vi har hatt noe innkjøringsproblemer med bur og hundegård, men regner med at det går seg til. Han er en skikkelig vakthund som vokter hjemmet sitt, og det har nok plaget han (og naboene) litt i hundegården.

Nero er veldig interessert i andre mennesker og dyr, men det blir fort litt skummelt med de aller største hannundene (uten at det stopper interessen). Vi er masse sammen med Max og hans familie, og hundene er et naturlig midtpunkt. Fascinerende og følge med på alt de finner på, og ineraksjonen dem i mellom. De har stor glede av hverandre, og klarer også å finne roen sammen.
(På det ene bildet er det NERO som er øverst og MAX nederst)


Vennlig hilsen Morten og Inger"

Ingen kommentarer:

Jegernytt