torsdag 8. september 2011

Siste nytt fra Hauck :-)

Fikk denne kjempehyggelige mailen fra Kristina og Petter. Det høres ut som det går veldig bra med Hauck:-) Tusen takk for tilbakemeldingen!

-------------------------------

Hei,

Håper det står bra til hos dere, og at Tavi har begynt å falle til ro.
Med en tur til fjells kommer hun antagelig på andre og bedre tanker! :-)

Hauck har nå snart vært hos oss en uke, og det har gått som du vet kjempebra.
Ella er utrolig flink med ham, selv "ballen" får han nå lov til å rappe fra henne uten at hun gjør noe som helst utslag. Litt drakamp, deretter bare slipper hun den.
Hauck har nå blitt husvarm og bruker sin stemor Ella som klartrestativ, morsomt å se hvordan han turner rundt på henne. Og når han legger seg for å hvile/til lading legger han seg godt inntil henne.
Utrolig fint å se hvordan hun har taklet det å få en bitteliten "lillebror".

Hauck er en kjempefin liten fyr, imøtekommende mot alle han treffer både hunder og mennesker. Han er selvstendig, selvsikker og som du sa - forholdsvis frekk. :-)
Eneste utfordringen vi har hatt, er at han ikke har lyst til tisse etc ute når det regner. Så Petter måtte trene med ham på mandag. Går nå litt bedre, men må ta ham med i bånd, hvis ikke løper han til døren og prøver å søke dekning. Han blir nå mer og mer vant til det.

Siden jeg hentet ham i forrige uke har han vært med på båttur, auksjon og butikkbesøk. I tillegg har vi gått et par turer hjemme og han er i full fart!
Forrige kvelden måtte jeg vekke ham slik at han fikk spist middagen sin. :-)
Nettene tilbringer han nå alene i buret sitt, og det fungerer veldig bra.

Rocky er ikke så interessert i ham, men Hauck prøver selvsagt å by opp til lek og "mobbe" litt, men da kommer det kun litt bromming, eller så går bare Rocky unna.
Ikke greit å være en gammel gretten gubbe. Men så lenge Rocky ikke gjør noe utfall er det ingenting å tenke på.

Petter fryder seg over å ha fått en jakthund i hus, og ser frem til han blir litt større. Men gutta koser seg sammen mens matmor er på jobb. Han har begynt å lyde navnet sitt og kommandoen "kom". Ellers så har han fått en aktivitet som består i å hente epler og levere dem til oss. Så det blir nok ikke noen problemer med å få han til å apportere. :-)

Dette var litt fra oss!
Beste hilsen
Kristina

Ingen kommentarer:

Jegernytt