mandag 5. september 2011

Snipp, snapp, snute, så var det ingen igjen...

Sist torsdag reiste de 2 siste valpene fra Sandnes til sine nye eiere. Det er litt trist og vemodig, men veldig godt å se at de alle har kommet til snille eiere som skal være aktive på jakt med hundene. Her er de 2 siste eierene:


Kristian Røed var og hentet Superman som nå skal hete Rypesteggens BOR Hauck. Det er Kristinas samboer - Petter Granum - som er eieren til Hauck. Petter er en svært ivrig jeger så Hauck får det nok veldig fint på gården på Fetsund med masse friluftsliv, jakt og aktiviteter. Vi ønsker lykke til og håper det blir mye fugl i sekken!


Gudmund Andreassen og Mariann Karlsen fra Bodø er de nye eierne til Rypesteggens BOR Molly (Gwen). Gudmund er en erfaren jeger og hundemann og har hatt vorsteh i mange år. Vi syns det er veldig kjekt at han og Mariann har valgt valp fra Rypesteggens. Gudmund har hatt stor suksess på jaktprøver tidligere og skal også stille Molly på jaktprøver. Vi gleder oss til de første jaktpremiene tikker inn:-)


Ett siste (foreløpig) farvel med to herlige krabater. Nå blir det stilt i hundegården og i hagen. Tavi har vært litt urolig og lett voldsomt etter valpene, men det går seg nok til. Hun har ikke melk i pattene lenger. Tavi, Cola, Ocho og Bodie blir med meg på jakt i Tydalen. Torsdags kveld settes kursen nordover. Tavi og Cola er påmeldt til NM-lavland så vi må nok få slanka flesket på gamlemor :-)

Jegernytt