fredag 4. november 2011

Gratulerer til Odd og Hege!

Det har vært en travel og begivenhetsrik høst, både for meg og mange andre. Det er uten tvil på sin plass å gratulere to nye valpekjøpere fra AOA-kullet med jaktpremie.


Odd og Lexie fikk en flott 3AK på Dovre, etter en uheldig start hvor hun totalt hang seg opp i et område hvor en stor reinsdyrflokk hadde beitet. Det var såvidt hun ikke røk ut, men i slippene etterpå gikk hun knakende godt og ordnet seg et flott fuglearbeid på slutten av dagen. Hadde ikke den reinsdyrflokken gått akkurat der hadde premiegraden ihvertfall blitt et hakk høyere...Uansett, gratulerer så mye til Odd og Lexie!

En annen ekvipasje som har jobbet hardt og målrettet er Hege og Leah. Leah har vært litt varierende søksmessig i det siste, sannsynligvis pga. hormonelle årsaker. Det hindret henne ikke i å finne fugl og behandle den med den respekt den fortjener, noe som resulterte i en flott 3AK lavland den 23. oktober. Hege og Leah stilte også på lavlandsprøve i Trøgstad hvor Leah nok en gang fant fugl, men denne gangen ble fristelsen for stor. Det hjalp nok ikke at hun hadde samstand, provokasjonen blir jo noen hakk større da :-)

Det virker som det har løsnet litt for AOA-kullet nå. 4 av 9 hunder er premiert og en av premiene var av den gjeveste sorten :-) Dette er jeg som oppdrettet selvfølgelig veldig fornøyd med! Mer om akkurat dette i neste blog-rapport :-)

Ingen kommentarer:

Jegernytt