mandag 23. august 2010

Prøvesesongen igang

Octavia er tilbake i godt gammelt slag. I kvalikken i VK i Raggsteindalen gikk hun bra søksmessig. Lå som nr. 3 til lunsj og kom med til finalen, dog uten fugl.

I finalen starter hun på best tenkelig måte med fuglearbeid uten reis og til lunsj lå hun alene på toppen som eneste hund med fugl. I andre runde hagler det med fugl, arbeid og minuser. Etter det som alle tror er siste runde ligger hun ann til en 5VK. Dommerene gjør imidlertid en administrasjonsfeil og vi må derfor ut i en tredje runde.

Ny hund inn på listen dytter Tavi ned til en 6.plass, siste plassering som gir premie i VK. I siste slipp, i siste sekund ordner en ny hund seg fuglearbeid og dytter Tavi ut av listen til den sure 7ende plassen som ikke gir premie. Det hadde smakt med en plassering i en VK-finale. Når Tavi i tillegg hadde stand i andre runde som bare bakpartiet så, gjorde det ekstra surt. Vi får satse på revansj i Sirdal eller på Hovden.

Flere Rypesteggens-valper har debutert på prøve denne helgen. Alle har gjort det bra og gått til et premieringsvedig søk. Grim fikk masse slipptid på Rjukan uten å komme i fugl, Leah hadde stand på Kiær-prøven uten at dommerene eller fører fikk det med seg tidsnok og Bodie gikk et glitrende førstepremiesøk i Raggsteindalen, uten å komme i fugl. Føler det bare er et spørsmål om tid før den første premien tikker inn. Neste helg skal også Uno ut i aksjon i Sirdalen.

Gratulerer til Kjetil som fikk 3AK på Vega og Åge (verdens beste fører) som fikk 2AK på Tir i Raggsteindalen.

Ingen kommentarer:

Jegernytt