fredag 15. april 2011

Octavia parres med NM-vinner Raipas

Da er det klart at min egen NJ(k)CH Rugdelias NMJ Octavia skal parres med NJ(k)CH Markusfjellet's GDF Raipas.

Octavia, eller Tavi som jeg bare kaller henne, har 1AK i alle grener (høyfjell, lavland, skog, apport, utstilling) utenom vinter hvor hun har 2AK. I tillegg har hun 1VK m/CK høyfjell og 5VK NM-kval. lavland. Tavi er en unik og lettlært hund, hun er en dyktig jeger og premiesanker og uten tvil den beste hunden jeg har hatt.

Marksufjellet's Raipas er en råtass av en søker og en eminent viltfinner. Han har 1UK høyfjell, 1AK vinter, han er premiert en rekke ganger i VK, deriblant 2 x 1VK, en av dem med CK. Han har 1AK apport med 130 poeng og har allerede sanket to CERT på utstilling, mangler bare et storcert for å bli NUCH og dobbelchampion. Raipas er heller ikke langt unna NJCH så det kan fort enda opp med at det er en trippelchampion som blir far til disse valpene. Raipas ble også NM-vinner under NM vinter på Andøya 2011 for lag hvor korthårlaget gikk helt til topps.


Det forventes valper av absolutt ypperste klasse, hunder som kan hevde seg helt i toppen i både VK og NM. Jegere og prøvedeltakere prioriteres, men alle har mulighet til å få valp fra denne parringen, også nybegynnere, ref. Octavias forrige kull.

Forventet parring begynnelsen av mai, fødsel rundt 5. juli, levering rundt 5. september.

Interesserte bes ta kontakt med en av følgende:

Tispe-eier
Alexander Kristiansen
Tlf: 47 39 49 55

eller

Hannhund eier:
Ulf Antonsen
Tlf: 41 44 97 01

1 kommentar:

Kjetil Kristiansen sa...

Dette ser veldig spennende ut. Hadde jeg vært uten hund så hadde en valp herfra vært en selvfølge.

Jegernytt