tirsdag 3. februar 2009

Svaret kommer fredag den 13. februar...

...da "gutser" jeg skikkelig til og tar røntgen av Octavia. Hvis hun er drektig får jeg vite hvor mange valper hun bærer på.

Octavia har nå begynt å bli rund og brei og jeg er rimelig sikker på at noe er på gang. Pattene har også vokst uten at dette nødvendigvis betyr at valper er på vei, vi har jo dette med innbilt svangerskap.

Men jeg har aldri sett henne så rund som hun er nå så jeg er rimelig sikker på at hun er drektig. Det endelig svaret kommer fredag den 13. februar kl. 17.00. Følg med :-)

5 kommentarer:

Kjetil Kristiansen sa...

Jeg så Lucilla på Stord for 10 dager siden. Hun hadde lagt seg ut, og Anne Grethe var rimelig sikker på at her var fast fisk. De er jo rimelig erfarne med slikt, så hvis du ser de samme tegnene på Tavi så ser det lovende ut.

Alexander Kristiansen sa...

Ja, jeg vtilte litt før, men nå er jeg rimleig sikker. Hun er skkikkelig tønneformet. Håper det blir en jakttur før valpene kommer.

Tor sa...

Det er vel ultralyd som skal brukes...?

Tor sa...

OK - var litt kjapp der. Litt googling viser at røntgen er å foretrekke for telle valper. Ser at noen anbefaler at det har gått minst 50 dager ut i svangerskapet før en røntger - valpene får vel en god dose stråling vil jeg tro....

Alexander Kristiansen sa...

Det er ultralyd igjen. Ifølge veterinæren tidligst på dag 42. Octavia er på dag 44 om en regner fra første parringsdag.

Jegernytt