torsdag 30. september 2010

Cola back in buisness

Cola er tilbake og det var godt å få henne hjem igjen! En herlig hund :-)

Cola har hopsitert en stund i Kristiansand hos Espen og Morten i Kristiansand. Det passet bra for begge parter for Cola har ikke vært helt i toppslag etter diverse helsemessige årsaker og Espen og Morten trengte en litt mer erfaren hund til høstjakten.

Rapportene fra sist helg var meget positive og vitner om at Cola nærmer seg toppform. Søk av høy klasse, mange stander og komplett rolig i alle situasjoner. Som meg merket de at det ikke engang er nødvendig å si noe i alle situasjoner, hun stopper av seg selv. Det er derfor Cola er så unik.

De hadde skutt 4-5 ryper for henne, men ifølge Espen burde det vært 15. Cola hadde også ordnet noen flotte søkapporter på skadeskutt fugl.

Jeg benytter anledningen til å presse inn en jakttur til Valle med Tavi og Cola. Vi kommer til å jakte kun på fredagen, men satser på at det holder med to hunder i knallform :-)

Har med meg fotograf Tor Eirik Pollestad på slep som er meget dyktig. Så jeg regner med at det blir en del fine bilder fra turen og forhåpentligvis noen action-shots :-)

Følg med!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, sannsynligvis sa det er

Jegernytt